Objectius i desenvolupament de l'adoració

Els dos suports emblemàtics del Temple Expiatori de la Sagrada Família són la Divina Misericòrdia, que és la part fonamental de l'expiació (penitència o reparació) i la unitat de les famílies.

Són dos objectius fonamentals els que integren aquesta pàgina web.

L'amor de Déu, mitjançant l'adoració, ens portarà a ser més conscients de la importància de l'expiació i de la unitat familiar.
Aquesta és la raó de ser de la nostra pàgina web.

El Temple-Basílica de la Sagrada Família és una realitat única per la seva bellesa i perquè allí convergeixen durant tot l'any multitud de persones de totes les races i cultures.

A través d'aquest temple peculiar desitgem que moltes persones descobreixin la bellesa i obtinguin la pau dins de la vida familiar.

En aquest segle turbulent que ens ha tocat viure, volem difondre, com deia Joan Pau II, el pròpiament característic del Creador que és el seu amor i la seva misericòrdia.

Joan Pau II va dir: "L'home viu perdut en aquesta vida mentre no aprofundeix en la bondat de Jesucrist mitjançant la seva passió"

La Sagrada Escriptura diu: "Les meves delícies són estar amb els fills dels homes"

L'home viu perdut perquè la solitud de moltes persones és el sofriment més gran de la humanitat.Tres objectius principals d'aquest web (un més dels citats)

1. La Sagrada Família model de familia cristiana, tal com el Temple Expiatori i d’Adoració, projectat per Antoni Gaudí, reflecteix.
2. Donar a conèixer l’amor i la misericòrdia de Déu, que són el fonament imprescindible de tota expiació. Tothom sap que el temple de la Sagrada Família és un temple expiatori.
3. Fomentar en el temple de la Sagrada Família l’adoració perpetua.

En aquesta pàgina web volem mostrar, a través de la bellesa del temple de la Sagrada Família, la bellesa de l’amor dins de la família, l’alegria de viure, l’esperança més gran que pot tenir una persona de viure una eternitat feliç, que formen part del patrimoni evangèlic.Adoració del Santíssim a la Cripta

La celebració de l'adoració al Santíssim ha passat a la Cripta.

Exemples d'adoració:
Adoració a la Basílica de la Sagrada Família link
Adoració a la Cripta de la Sagrada Família link
La Coronilla de la Divina Misericordia link


Propera adoració

Cada segon dijous de mes a les 8:15 del vespre. Veure programa. link


Comentaris més destacats rebuts
Servei en construcció.


En relació al Congrés Eucarístic de Roma 20-24 de juny de 2011

«Per evangelitzar al món, necessitem experts en celebració, adoració i contemplació de la Sagrada Eucaristia.» (Juan Pablo II - Missatge per a la Jornada Missionera Mundial 19.04.2004)

La Primera Conferència Internacional sobre l'Adoración Eucarística es durà a terme a Roma (Itàlia) de juny 20 a juny 24, 2011, amb la intenció de promoure el desig del Magisteri de l'Església Catòlica perquè l'Adoració Perpètua s'exten a les parròquies i diòcesis de tot el món. El Bisbe de Fréjus-Toulon, França, Mons. Dominique Reyha anunciat que una important Conferència Internacional sobre l'Adoración Eucarística tindrà lloc a Roma des del 20 al 24 de Juny de 2011. Organitzada pels Missioners de la Santíssima Eucaristia, una nova comunitat fundada pel Bisbe Mons. Rey en el 2007, la conferència reuneix un ampli rang de disertants internacionals, incloent sis prominents Cardenals.

“La primera condició per a la nova evangelització és l'adoració” , va dir Mons. Rey. Va recalcar que “hem de recuperar la capacitat d'adorar a Crist en el Santíssim Sagrament si anem a portar a la fe en Jesucrist als homes i dones del segle vint-i-u. Aquest és un dels temes clau del pontificat del Papa Benet XVI”- I va agregar: “És per això que estem prenent aquesta iniciativa.”

Adoratio 2011 inclourà catorze conferències, tallers, la celebració de la Santa Missa d'acord al nou i al vell ritual, adoració durant tota la nit i l'Ofici Diví. S'espera uns tres-cents participants residents i molts més que concorreran diàriament. Es proveirà d'un servei de traducció simultània en els principals idiomes. La conferència conclourà unint-se al Papa Benet XVI en la seva celebració de la solemnitat del Corpus Christi en la Basílica de Sant Joan de Letrán i la següent processó eucarística a la Basílica de Santa María Mayor.

El Pare Florián Racine, fundador dels Missioners de la Santíssima Eucaristia i principal organitzador, va declarar: “Confiem que aquesta conferència donarà una important contribució a la nova primavera de l'adoració eucarística d'acord al cor del nostre Sant Pare, el Papa Benet. Ens sorprèn veure la gran quantitat de persones que ja han donat tant per fer que aquesta conferència sigui millor que el que mai haguéssim imaginat. Ja des d'ara Adoratio 2011 promet ser un esdeveniment internacional en la vida de l'Església en el 2011."

«Els fidels han de buscar rebre i venerar el Santíssim Sagrament amb pietat i devoció, desitjosos de donar la benvinguda al Senyor Jesús amb fe.» (Papa Benet XVI 11 de maig 2007)

La Santa Missa és en si mateixa el major acte de l'Església de l'adoració: «Ningú menja d'aquesta carn» , com escriu Sant Agustí, «sense tenir primer que adorar-la» .

"L'adoració fora de la Santa Missa perllonga i intensifica el que ha tingut lloc en la celebració litúrgica, i fa un acolliment veritable i profund de Crist. M'agradaria aprofitar l'oportunitat per recomanar encaridament, als pastors i a tots els fidels, la pràctica de l'adoració eucarística. Expresso el meu agraïment als Instituts de vida consagrada, així com a les associacions i cofraries que es dediquen especialment a aquesta pràctica, que ofereixen a tots un recordatori de la centralitat de Crist en la nostra vida personal i eclesial. Llavors m'alegro de veure que molts joves estan descobrint la bellesa de l'adoració, tant en privat com en públic.
Convido als sacerdots a encoratjar a aquests grups de joves no només en la seva adoració, sinó també per guiar-los, per garantir que la forma d'adoració comunitària siguin sempre apropiades i dignes, que permetin el temps suficient per al silenci i l'escolta de la Paraula de Déu.

En la vida actual, sovint sorollosa i dispersiva, és més important que mai recuperar la capacitat de silenci interior i recolliment. L'adoració eucarística permet fer-ho no només entorn del «jo», sinó també, més encara, en la companyia del «Tu» ple d'amor que és Jesucrist, «el Déu que està prop de nosaltres»." (Papa Benet XVI Àngelus 10/06/2007).


Text extret de www.adoratio2011.comBenet XVI presideix la Processor de Corpus Christi a Roma. 24-6-2011

Veure vídeo. link


En relació a la música i la plegària

Cantorata: "Qui canta resa dues vegades"
Gabriel Song és col·laboradora d'aquest web. link


Història de la construcció del Temple (visites i conferències)

- Visita de la Parròquia del Sagrat Cor de Sabadell a la Sagrada Família link

- Conferència dels germans Mn. Lluís Bonet i Jordi Bonet, Rector i Arquitecte Director de la Sagrada Família respectivament.- Visita guiada i explicada a la Sagrada Família per l'arquitecte Dr. J. Bonet link

Sagrada Família adoració
INICIINFORMACIÓ ADORACIÓ CULTE ADORACIÓ MEDIS PER AL CULTE ALTRES CENTRES D'ADORACIÓFAMÍLIAVISITES MARIANES